Vyhledávání


Kontakt

www.cspokemon.cz

E-mail: jackb847@gmail.com

TCG BW Plasma Freeze

23.05.2013 13:52

Pokémon TCG: nová sada Plasma Freeze již v prodeji!

 

V sadě Plasma Freeze se můžeme opět setkat s Pokémony zločinecké bandy Teamu Plasma, kteří se spolčí proti všem nepřátelům! Sada obsahuje přes 120 karet včetně nových Pokémonů-EX, nových ACE SPEC karet a velice očekávaných Full Art Trenérů a Shiny karet. 
 

 

 

Team Plasma budou reprezentovat silní Pokémoni Heatran-EX, Deoxys-EX, Thundurus-EX a Tornadus-EX, navíc každý z nich má krom své klasické verze i tzv. Full Art verzi, neboli provedení přes celou kartu. Proti nim se postaví kombinace Latios-EX a Latias-EX, taktéž i ve Full Art verzi. 

­

Jak je zákeřný Team Plasma vám dokáže např. Metagross, Glaceon nebo Umbreon, kteří využijí svých sil, aby podpořili své kamarády a dokázali tak porazit všechny nepřátelé, jako jsou Sceptile, Nidoking, Kindra nebo Dragonite. Pomoct jim v tom mohou i nové ACE SPEC karty – Life Dew a Rock Guard. 
 

 

­­

 

 

Karty, které byly velice očekávané, jsou Full Art Juniper a Full Art Ghetsis, kteří budou ozdobou všech balíčků. Pokud budete mít doopravdy velké štěstí, můžete získat i Secret Rare karty, jako jsou Shiny Empoleon, Shiny Sigilyph, Shiny Garchomp či Shiny Ultra Ball! 
 

 

 

Klíčové vlastnosti sady Plasma Freeze:

-    Přes 120 nových karet

-    6 Pokémonů-EX, 2 ACE SPEC karty, 6 Shiny karet

-    Pokračování v tradici Team Plasma karet

-    Nové kombinace karet
Video zde

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GxFLcnU36Zk